• Vakkundig en betrouwbaar onderhoud

    Banden, gespecialiseerd uitlijnen, gespecialiseerd balanceen, trekhaken, verlagen, velgen, accu’s, schokdempters, remmen, uilaten, APK, winter en zomerbanden opslag

Onderhoud

Wij onderhouden uw auto op de volgende punten:

Banden (meer dan 8000 uit eigen voorraad!), gespecialiseerd uitlijnen, gespecialiseerd balanceren, trekhaken, verlagen, velgen, accu’s, schokdempers, remmen, uitlaten,wij verzorgen ook APK. Winter en zomerbanden opslag (in eigen beheer!!) winter en zomer wissel station.

bandenservice-noorderkade-bv-garage-onderhoud

Accu

U kunt niet alleen bij ons terecht voor banden en uitlaten, maar ook voor accu’s. Wij leveren hoge kwaliteits-accu’s van het merk Wilco. Voor elk merk en type auto kunnen wij accu’s leveren. Wij testen uw accu en bij een negatief testresultaat adviseren wij u bij de aanschaf van een nieuwe accu. Natuurlijk monteren wij hem direct met uw toestemming!

Wij leveren accu’s voor de volgende voertuigen:

♦ Personenwagens
♦ Campgins/caravans (semi-tractie)
♦ Motorfietsen
♦ Landbouw
♦ Truck

Zeker in de wintermaanden wil een accu nog wel eens opspelen. De accu is natuurlijk hét onderdeel wat voor een startende motor zorgt, en niets is zo vervelend als een auto die niet start. Laat uw accu preventief nakijken bij Noordekade en zonodig vervangen!

wilco-accu-logo
Varta-logo

Remmen

U kunt niet alleen bij ons terecht voor banden en uitlaten, maar ook voor remmen. Wij leveren, bestellen en monteren alle soorten remmen.
remmen

Schokdempers

Uw schokdempers gaan helaas niet levenslang mee. Langzamerhand wordt de kwaliteit steeds minder zonder dat u het direct door heeft. Consequenties zijn slecht contact met de weg en daardoor een langere remweg.
Wij werken met onder meer met het merk “Monroe”.
Monroe geeft al ruim 80 jaar de toon aan in de autoindustrie door het onderzoeken, ontwikkelen en precies afstemmen van nieuwe technologieën die ervoor zorgen dat de schokdempers van Monroe tot de betrouwbaarste en veiligste op de markt behoren.
Ook werken wij met “Gabriel”: leverancier voor eerste montage bij een groot aantal autofabrikanten.
Gabriel biedt u 3 jaar garantie op haar producten, ongeacht het aantal gereden kilometers.
gabriel-logo
Varta-logo

Uitlaten

Natuurlijk leveren wij niet alleen banden. Ook zijn wij gespecialiseerd in het leveren en monteren van kwalitatief hoogwaardige uitlaatsystemen. Met een breed gamma aan mogelijke typen voor uw auto kunnen wij van de meest eenvoudige voorpijp tot een zeer sportieve dubbele-eindemper leveren. Dit garandeert dat u altijd maximaal in uw wens wordt voorzien. En wilt u uw auto een wat sportievere uitstraling geven kan dit natuurlijk uitstekend door middel van één van onze einddempers!

Sportuitlaten
Een van de manieren om uw auto een wat sportievere uitstraling te geven is het monteren van een sportdemper.
Dit geeft de auto gelijk de look van een sportwagen en tevens ook het geluid en volume.
Een sportdemper ziet er namelijk niet alleen goed uit, hij maakt ook nog een extra grommend geluid, zodat de sportiviteit van de auto nog een extra accent krijgt!

Wij leveren zowel Sebring als Remus sportuitlaten. Deze twee merken staan voor een zeer hoogwaardige kwaliteit en afwerking en bieden ook een ruime keuze aan typen voor elke auto. Komt u gerust langs om eens een blik te werpen in de folders, U kunt hier een mooie einddemper uitzoeken en dan kunnen wij voor u nagaan of deze ook onder uw auto past!

Uitlaatfoto-1
sebring-logo
Uitlaatfoto2
Remus-logo
© Copyright - Bandenservice Noorderkade B.V. - Alle rechten voorbehouden