• Neem direct contact op met uw specialist of kom langs

    Bel: 072 512 6124

De specialist die voor u klaarstaat

Bandenservice Noorderkade is een specialistisch bandenservice-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten banden, maar ook voor uitlaten, accu’s, schokdempers, verlagingsets en velgen. Wat ons als bedrijf onderscheidt van een Fast-Fitter is dat wij echt gespecialiseerd zijn in het leveren en monteren van de voorgenoemde produkten. Voor u als klant biedt dat het voordeel dat wij specialistische apparatuur bezitten, zodat uw materiaal altijd met de grootste zorg wordt behandeld. Tot slot hebben wij gediplomeerd technisch personeel in dienst die verschillende branche-technische opleidingen hebben genoten. Een garantie voor levering van een goede kwaliteit.

Door ons lidmaatschap van de VACO kunnen wij deze zaken allemaal garanderen. Tevens doen wij mee aan de VACO Erkenningsregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat bandenservice-bedrijven een beoordeling krijgen en dus nog meer kwaliteit aan de klant moeten kunnen bieden

VACO-gecertificeerd-LOGO
truck_tyre

Verder dan personenauto’s

Wij werken voor particulieren, bedrijven maar ook voor alle lease-maatschappijen.
Onze specialisme gaat verder dan alleen personenauto’s. U kunt ook terecht met uw bedrijfsauto, truck, landbouwvoertuig, motor, scooter en caravan. Heeft u een 4×4 ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Tot ziens bij Bandenservice Noorderkade B.V.

Neem contact met ons op

Adres:
Bandenservice Noorderkade B.V.
Berenkoog 6-8 (industrieterrein Beverkoog)
1822 BJ Alkmaar

Contact
Tel. 072 – 512 61 24
Fax 072 – 515 76 20
E-mail: info@noorderkade.nl

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08.15 – 17.30 uur
Zaterdag: 08.15 – 12.30 uur

Neem de Virtuele Tour

© Copyright - Bandenservice Noorderkade B.V. - Alle rechten voorbehouden