Bandenservice Noorderkade Bandenservice Noorderkade

Wij zijn uw specialist in banden in regio HeerhugowaardKwaliteit
U heeft een auto waar u zuinig op bent. De banden zijn hierin van groot belang, want met deze vier banden maakt u contact met de weg. Wist u dat elke autoband tijdens het rijden maar een paar vierkante centimeter de grond raakt? Daarom is het uitermate belangrijk dat de banden van goede kwaliteit zijn.

4-seizoen, winter- en zomerbanden en velgen
Naast de bekende winter en zomerbanden, zijn 4-seizoenbanden in opkomst. Dit is ideaal als u in Nederland veilig de weg op wilt in alle weersomstandigheden. Wij zorgen ervoor dat u goede winter- en zomerbanden onder uw auto heeft en zo voldoende grip op de weg kunt houden in elke conditie. Winterbanden hebben al bij een temperatuur van minder dan 7oC betere grip dan zomerbanden. Daarnaast slijten uw zomerbanden minder snel door twee keer per jaar de banden te wisselen. Als we goede banden hebben gevonden, zoeken we samen met u de beste velgen uit die bij de auto en banden passen. Met de wielenconfigurator kunt u op de website kijken welke velgen mooi onder uw auto staan. Ook voor andere voertuigen zoals bestelwagens, aanhangers, caravans, landbouwvoertuigen en motoren kunnen we de juiste banden en wielen voor u regelen.

Opslag banden/wielen
Tevens kunt u bij ons uw zomer- of winterset het gehele jaar bij ons in opslag bewaren. Wij slaan de banden in eigen beheer op, zodat ze op een veilige en juiste manier worden opgeslagen, waarbij ook uw eigendom door ons is verzekerd. Wij kunnen u compleet ontzorgen voor wissel en opslag van uw banden en wielen tegen een zeer gunstig tarief.

Uitlijnen en Balanceren
Als een nieuwe band is aangeschaft moeten deze nog gemonteerd worden. Voor de montage van de banden bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat de banden op de goede manier gemonteerd en gebalanceerd worden. De monteurs van bandenservice Noorderkade gebruiken hiervoor gespecialiseerde apparatuur. Na het monteren en balanceren kunt u weer zonder zorgen de weg op. Tijdens de montage kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie.

U kunt ook bij ons terecht als u klachten heeft over een scheef stuur of als uw auto bijvoorbeeld naar n kant trekt. De vakkundig opgeleide monteur zal uw auto uitlijnen met professionele apparatuur en hij zorgt dat de auto in goede handen is.
Als u last heeft van trillingen in de auto of in het stuur, kunnen we voor u kijken of de auto gebalanceerd moet worden. Balanceren van de auto zorgt ervoor dat de auto niet meer trilt. Balanceren kunnen we op twee manieren doen, op een conventionele manier of aan de auto zelf. Aan de auto zelf is een professionele manier die bijna nergens gedaan wordt.

Onderhoud
Naast het feit dat we vak bandenspecialist met plezier uitvoeren, kunnen we ook zorgen voor uitlaten, accu's, schokdempers, sneeuwkettingen, trekhaken, pasringen en verlagingsets voor alle soorten voertuigen. Ook voor het onderhoud van uw auto staan we voor u klaar, zoals het nakijken van de remmen en het onderstel. Samen zorgen we voor een veiliger verkeer.

Contact
Berenkoog 6-8 (industrieterrein Beverkoog)
1822 BJ Alkmaar

Tel. 072 - 512 61 24
Fax 072 - 515 76 20
Geopend: ma t/m vrij van 8:15 t/m 17:30 uur
Zaterdag van 8:15 t/m 12:30 uur