Bandenservice Noorderkade Bandenservice Noorderkade
bandenservice bandenspecialist zomer en winterbanden
Bandenservice Noorderkade is een specialistisch bandenservice-bedrijf. U kunt bij ons terecht voor alle soorten banden, maar ook voor uitlaten, accu's, schokdempers, verlagingsets en velgen. Wat ons als bedrijf onderscheidt van een Fast-Fitter is dat wij echt gespecialiseerd zijn in het leveren en monteren van de voorgenoemde produkten. Voor u als klant biedt dat het voordeel dat wij specialistische apparatuur bezitten, zodat uw materiaal altijd met de grootste zorg wordt behandeld. Tot slot hebben wij gediplomeerd technisch personeel in dienst die verschillende branche-technische opleidingen hebben genoten. Een garantie voor levering van een goede kwaliteit.

Door ons lidmaatschap van de VACO kunnen wij deze zaken allemaal garanderen. Tevens doen wij mee aan de VACO Erkenningsregeling. Deze regeling zorgt ervoor dat bandenservice-bedrijven een beoordeling krijgen en dus nog meer kwaliteit aan de klant moeten kunnen bieden.

 
Wij werken voor particulieren, bedrijven maar ook voor alle lease-maatschappijen.
Onze specialisme gaat verder dan alleen personenauto’s. U kunt ook terecht met uw bedrijfsauto, truck, landbouwvoertuig, motor, scooter en caravan. Heeft u een 4x4 ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn hierin gespecialiseerd.

Tot ziens bij Bandenservice Noorderkade B.V.
Contact
Berenkoog 6-8 (industrieterrein Beverkoog)
1822 BJ Alkmaar

Tel. 072 - 512 61 24
Fax 072 - 515 76 20
Geopend: ma t/m vrij van 8:15 t/m 17:30 uur
Zaterdag van 8:15 t/m 12:30 uur